Något utav det bästa i mitt jobb är när vi ser vilken skillnad det verkligen gör för företag att gå över till HP arbetsstationer. Dagligen får vi på Pedensia ta del av vad kunder och företag tycker om produkterna, om vilka problem och utmaningar som blivit lösta och vilka förbättringar som företaget och de anställda upplever. Och det är lika roligt varje gång!

Framför allt upplever företagen att stabiliteten ökar. Maskinerna bara går och går, 24 timmar om dygnet, 365 dagar om året. Du kommer på morgonen och kan fortsätta där du slutade dagen innan. Helt utan krångel! Prestandan är också något som är märkbart förbättrad och det i sin tur ger både kortare arbetstid och effektiviserar arbetet.

För att ta ett exempel skulle jag vilja berätta om ett företag som vi ganska nyligen hjälpte att gå över till HP arbetsstationer. De hade köpt in en dubbel processmaskin, närmare bestämt HP Z640. I detta fall var maskinens uppgift att utföra beräkningar. Det som tidigare tagit 9 timmar kunde nu göras på 4,5 timmar. Med den nya stabiliteten och prestandan halverades tiden för beräkningarna vilket sparade företaget och de anställda en massa arbete och resurser.

Att välja HP arbetsstationer ger företag helt nya möjligheter att genomföra sitt arbete. Inte bara rent affärsmässigt utan även praktiskt i vardagen. Stå inte ensam inför dina utmaningar – säg till! – så hjälper vi dig att lösa dem.

I nästa blogginlägg kommer jag att skriva om något som jag vet att många är nyfikna på – VR. Missa inte det!

Allt gott tills vidare Stay tuned!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.