Nu har solen börjat komma tillbaka igen och vi går en härlig tid till mötes. Våren bjuder ju som bekant på en spännande men hektisk period fylld av helger, lovdagar, kundevent och andra evenemang. Skulle du också vilja hinna med allting utanför kontoret samtidigt som du effektivt lägger sista handen vid ritningen av skärgårdshuset, den grafiska designen eller 3D-modellen?

Vi på Pedensia har lång erfarenhet av arbetsstationer. Dagligen möter vi människor som jobbar i CAD-miljö och som sitter vid arbetsstationer där prestandan inte riktigt räcker till eller har minneskapacitet med långa svarstider. Att arbetsstationerna inte heller erbjuder någon vidare mobilitet brukar också vara en begränsning.

Men det finns lösningar på problemen. Därför vill jag passa på att berätta att flera av dem som har gått över till HP Z Workstation istället upplever att de har fått kraftfullare prestanda, ökad snabbhet och mobilitet. Något av det som är mest uppskattat är till exempel möjligheten att arbeta utanför kontoret och köra programvaran på distans utan att förlora vara sig kapacitet eller kvalitet. Smidigt i vardagen är också att du med den medföljande programvaran kan optimera din arbetsstation själv. Och sist men inte minst – med en mängd olika funktioner skräddarsyr du din egen arbetsstation utifrån dina behov och förutsättningar.

HP Z Workstation kan på flera plan ge dig och ditt företag helt nya förutsättningar, inte bara vad det gäller funktionalitet utan också flexibilitet. Det erbjuder dig helt enkelt en skönare arbetsdag.

Tills vidare önskar jag dig en härlig vår – Stay tuned!  

//Patrik

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.