HP DREAMCOLORSKÄRMAR

dreamcolor_hero_v3_tcm_245_1915717

Och priset
går till

HP DreamColor Professionella skärmar!
HP är glada att meddela att Academy of Motion Picture Arts and Sciences har hedrat John Frederick, Bob Myers, Karl Rasche, och Tom Lianza med en vetenskaplig och tekniskt Pris för utvecklingen av HP DreamColor Professionella skärmar. Nu är skärmen i princip standard de flesta av de stora animations och VFX studios världen över, HP DreamColor Professionella skärmar driver skapandet av fyra av de fem bästa visuella effekter nominerade på årets Oscarsgala.

dreamcolorspec

Ett av det bästa färgarbetsflödet för alla branscher

HP DreamColorskärmarna har de funktioner som färgproffs behöver  för att utmärka sig i sitt arbete. Skärmarna är idealiska för ett brett spektrum av färgarbetsflöden, inklusive animering, visuella effekter, efterproduktion, digital fotografering, och digital pre-press.

dreamcolor_industry_display_v3_tcm_245_1618840


dreamcolor_calibrated_accuracy_tcm_245_1443218

Fabrikskalibrerad färgåtergivning för direkt användning

Alla Dreamcolor skärmarna är fabrikskalibrerade för färgåtergivning. Fabrikskalibrerade förinställningar för Z27x inkluderar: sRFB D65, Adobe RGB, BT.709, BT.2020 och DCI-P3. Med HP DreamColor kalibreringslösning kan du kalibrera alla skärmar så de matchar varandra och färgstandards. Genom att använda DreamColor färgkalibreringslösning kan du även skapa dina egena förinställda färgrymdsinställningar.


Över en miljard färger på skärmen

Med 10 bitar per färg, producerar DreamColor skärmen över en miljard colors, 64 gånger mer än vanliga LCD-skärmar! Arbeta i strålande, pålitliga färger och ge dina idéer liv med HP DreamColor Z27x Professionella skärm, med HPs oöverträffade integrerade kalibreringsmotor, 4K stöd, och 10-bitars färg: upp till 1,07 miljarder colors skärmen. Den vänstra bilden är ett exempel på bandningsartefakter från otillräcklig bitdjup. DreamColor skärmen  eliminerar kontur- och bandingsartefakter (som i bilden till höger). Detta låter användarna vet med säkerhet att om de ser bandningsartefakt, är det i innehållet, inte från skärmen.

zdisplay_billion_colors_tcm_245_1454098

 

Modeller: