HP THUNDERBOLT DOCK G2

med Combo kabel

Upptäck en ny typ av dockning och öka produktiviteten med HPs mest mångsidiga Thunderbolt™ docka, den lilla, eleganta HP Thunderbolt-dockan G2. Den har utvecklats för flexibla arbetsytor och nätverksmanagering och möjliggör anslutning till USB-C™-enheter samt integrerat ljud som tillval. Återerövra arbetsytan med denna utrymmesbesparande enhet som hjälper till att få ordning och reda på skrivbordet. Den eleganta, avrundade svarta designen med snygga detaljer ger en helt ny syn på dockningsstationer.

 

 

 1. Egenskaper

  Styr arbetsytan med bara en USB-C™-anslutning

  Anslut en enda USB-C™-kabel till den bärbara datorn[2] för åtkomst till ett trådbundet nätverk, data, video och laddning[4] med en dockningsstation som har stöd för bärbara datorer med Thunderbolt™ och USB-C™ från både HP och andra tillverkare.[2]

  Managera enheterna som en expert

  Hjälp IT att skydda och fjärrmanagera[5] en rad olika bärbara HP-datorer och dockningsstationen med avancerade funktioner för nätverksmanagering[2] i dockningsstationen, inklusive WoL och pass-through via MAC-adress oavsett strömläge samt PXE Boot.

  Missa inte detta

  Besvara samtal[5] utan headset med HPs första Thunderbolt™-docka med ljudkonferenslösning. HP TB-docka, ljudmodul[3] (tillval) ansluts vertikalt till dockan utan kablar.

  Tänk om, tänk nytt.

  Återerövra arbetsytan med denna utrymmesbesparande enhet som hjälper till att få ordning och reda på skrivbordet. Den eleganta, avrundade svarta designen med snygga detaljer ger en helt ny syn på dockningsstationer.

  Maximerad multitasking

  Se alla färger och detaljer i projekten med en supersnabb anslutning till dubbla externa 4K-skärmar[6] direkt när den bärbara datorn ansluts till dockningsstationen.

   

  Notering

  [1] Avancerade manageringsfunktioner som WoL och pass-through via MAC-adress oavsett strömläge stöds endast på HP Elite x2 1012 G2, HP Pro x2 612 G2, HP EliteBook 1040 G4, HP EliteBook x360 1020, 1030 G2, 800 G5, 700 G5, 600 G4, 400 G5 och G4 HP mobil arbetsstation per 17 januari 2018.

  [2] Bärbara datorer måste ha stöd för USB-C™-ström, video samt USB-C™- och Thunderbolt™-branschstandard.

  [3] HP TB Dock-ljudmodul säljs separat och krävs för ljud.

  [4] USB-C™-laddning av bärbar dator upp till 100 W stöds via en USB-C™-kabel. Kombikabel, som medföljer utvalda modeller eller säljs separat, krävs till både bärbara datorer upp till 100 W och mobila arbetsstationer upp till 200 W.

  [5] Internetåtkomst via separat sålt abonnemang krävs.

  [6] Bildskärmar säljs separat.

   

   

 1. Full HPThunderbolt Dock G2 med combo kabel Teknisk specifikation

  Teknisk Specifikation

  Kartongen innehåller HP Thunderbolt-docka G2 med kombikabel
  Dokumentation
  Färg Svart
  Vikt 0.8 kg
  Portar

  Framsida:
  1 USB-C™-port med data- och strömutgång (15 W)
  1 USB-C™-kabel för anslutning till värdsystem (0,7 m kabel)
  Sida: 1 strömförsörjd USB 3.0-port
  1 kombinerat ljuduttag
  1 plats för Kensington-lås

  Baksida:
  1 Thunderbolt™-port
  1 USB-C™ DisplayPort™ med data- och strömutgång (15 W)
  2 DisplayPort™-portar
  1 VGA-port
  2 USB 3.0-portar
  1 RJ45-port
  1 uttag för nätadapter

  Yttermått (BxDxH) 98 x 98 x 69 mm
  Garanti 1 års begränsad garanti

3TR87AA

SNABBFAKTA

Framsida: USB-C ansl. till dator
Baksida: Audiocombo, TBport, 2 DP, 1 VGA, 2 USB3, 1 RJ45, Ström
Ström: 230W
Audio: Tillbehör