Arbeta med stora modeller och renderingsuppgifter och komplexa simuleringar och lägg redan nu till mer verklighetstrogna VR-upplevelser i ditt arbetsflöde samtidigt som du förbereder dig för framtiden med NVIDIA® Quadro® P5000 grafikkort för arbetsstationer med NVIDIA Pascal™ GPU-teknik..

Massivt minne och blixtsnabb hastighet
Lyckas med utmaningen att få en trogen bildåtergivning, fantastisk upplösning och komplexa visuella effekter med ett kort som har ett 256-bitars GDDR5X-minne på 16 GB, en bandbredd på upp till 288 GB/s och 2560 CUDA®-processorkärnor för parallell bearbetning.

Använd en expansiv visuell arbetsyta
Fyra DisplayPort™ 1.4-anslutningar gör att du kan använda fyra 4K-bildskärmsutgångar eller två 5K-skärmar. Hantera dem sedan enkelt med NVIDIA® Mosaic™- och NVIDIA® nView®-teknik. Lås bildrutorna på flera bildskärmar med NVIDIA® Sync-kortet som finns som tillval.

Få en komplett audiovisuell upplevelse
Se till att dina projekt låter lika bra som de ser ut med anslutningar som stöder DisplayPort™ med ljud och 3D-stereo.

Med de mest sofistikerade ISV-certifieringarna
Fokusera på att göra ditt jobb på bästa sätt med ett kort som är certifierat och testat med ett stort antal professionella program så att du enkelt kan använda din professionella programvarubas.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.