Omen X Compact Desktop från HP är en mångsidig, flexibel, mobil lösning med kraftfull prestanda!

Omen X Compact Desktop från HP har byggts med ett tydligt fokus på att flytta gränserna för vad hårdvara i ett litet, flexibelt datorpaket kan åstadkomma. Den nya produkten i Omen X portföljen, som presenterades redan förra året som koncept, har vidareutvecklats till en fullfjädrad produkt med hjälp av feedback från spel- och VR-utvecklare. HP har byggt Omen X Compact Desktop med de bästa och senaste generationen av komponenter som finns på marknaden för att introducera ett flexibelt, anpassningsbart och mobilt system som är perfekt för VR.

Den fabriksöverklockade NVIDIA GeForce GTX 1080 grafiken ger den kraft som behövs för laggfria VR-upplevelser och spel med full 4k upplösning. HP Omen X Compact Desktop levereras med senaste generationen överklockningsbar Intel Core i7 processorer (7:e generationen) samt med avancerad termisk- och elektroteknik som ger utrymme för eventuell CPU-överklockning med optimering för de högre watt- och spänningskrav som krävs.

 

HP Omen X Compact Desktop är skräddarsydd för att ge den optimala spel- och VR-upplevelsen. Med möjligheten att montera enkelt som ryggsäck (tillbehör som inkluderar bland annat rycksäcksfäste, specialanpassat kablage till HTC Vive, extra batterier med ladd station) ger en rörelsefrihet och otrolig upplevelse.

Fulla dockningsfunktioner för att användaren enkelt kan ansluta till den medföljande dockningsstationen och då direkt ansluta till en rad favorittillbehör utan att strula med en massa kablar.

När HP Omen X Compact Desktop används som ryggsäck kan batterier bytas under drift (hot-swapp) utan att man behöver stänga av datorn. Det gör att användarna inte behöver starta om datorn för att fortsätta använda sina applikationer. HP inkluderar fyra batterier och en laddningsstation för dessa i ryggsäckstillbehöret så att användaren kan ladda två batterier samtidigt de andra två används. Dessutom innebär den praktiska placeringen av batterierna på ryggsäcken att användaren inte behöver ta av sig ryggsäcken för att byta batterierna. Placeringen av fläktutloppet och den vinklade monteringsplattan placerar datorns överdel och fläktar optimalt för att transportera värmen som avges av datorn bort från användaren. Ryggsäckstillbehöret inkluderar också förkortade kablar till HTC Vive så att användarna inte behöver oroa sig för att trassla in sig i långa kablar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.